ZOREX TRADE DOO

ZOREX TRADE d.o.o,preduzeće osnovano 2002. godine, bavi se proizvodnjom i trgovinom na veliko. Danas zapošljava 60 radnika. Iz proizvodnog programa izdvajamo: fleksibilne sifone, vodokotliće, wc daske, poluspojnice i spojnice, prizvode od plastike za kupatila, kao i oprema za građevinarstvo.
ZOREX TRADE je za vrlo kratko vrijeme razvio mrežu kupaca na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Svoje prizvode plasiramo i u zemlje iz okruženja.
Pored proizvodnje ZOREX TRADE je generalni zasupnik poznatih španskih firmi ARCO i MATEU za BiH tržište.

NAŠE ISKUSTVO

Više od 20 godina iskustva
Zadovoljni kupci
Snažan razvojni odjel
Najkvalitetniji materijali
0
Stručnjaci
0
Zadovoljni kupci
0
Proizvodi

ZAŠTO IZABRATI ZOREX TRADE DOO

KVALITET

Kvalitet proizvoda i usluga je na nivou kvaliteta proizvoda i usluga uspješnih, međunarodno priznatih, tržišno orijentisanih konkurentskih kompanija.

LICENCE

Svaki proizvod je u skladu sa domaćim i međunarodnim pravnim propisima i standardima, siguran je za upotrebu, pouzdano radi, estetski je dizajniran i ekološki prihvatljiv.

KADAR

Potpuno upravljanje kvalitetom znači da svaki zaposleni kreativno i aktivno sarađuje, doprinosi produktivnoj radnoj atmosferi, gradi efikasne odnose između dobavljača i kupaca i unutar kompanije i fokusiran je na postizanje zajedničkih ciljeva.

EDUKACIJE

Potrebni kvalitet proizvoda i usluga postiže se i održava kontinuiranom edukacijom, ciljanom obukom, razvojem kreativnosti pojedinaca, timskim radom i pravilnom motivacijom svih zaposlenih u Zorex Trade doo.

NAŠA GALERIJA

NAŠI KLIJENTI